A venit timpul să prezentăm si un uscător de rufe . Pentru cei care nu au spațiu de uscare sau vor să evite igrasia , uscătorul de rufe Electrolux EDC2086GW3 ar putea fi o alegere bună.
Aspect
Vorbim de un uscător de rufe de capacitate medie , adică 8 kg de rufe . Dimensiunile sunt de 60 cm lățime și la fel ca adâncime. Este un uscător de rufe cu condensare , ceea ce înseamnă că apa este colectată în recipientul special și nu este nevoie de evacuarea apei separat. Nu trebuie decât conectat la curent electric și este gata de lucru.
În centru avem amplasat selectorul de programe, iar în dreapta display-ul și comenzile pentru funcțiile suplimentare .
Filtrul este accesibil deschizând ușa cuvei și tot de aici avem un buton pentru accesul la condensator. Filtrul și condensatorul trebuie curățate la intervale regulate de timp.
Programe și funcții pentru uscarea hainelor
Electrolux EDC2086GW3 are un număr de 14 programe pentru uscare .
Pentru bumbac : Superuscare, puternic uscate, uscare pentru a fi puse in dulap, uscare pentru calcat .
Pentru sintetice avem aceleași programe de mai sus .
În plus există și programe de uscare pentru: lână, pături , reîmprospătarea hainelor depozitate , haine delicate, rapid 38 minute și programul Călcare ușoară . De asemenea avem un program personalizat la care putem seta durata de uscare de la 10 minute la 2 ore.
Eficiența uscării este foarte bună pe programele dedicate. Programele care lasă hainele ușor umede pentru călcarea facilă sunt și ele ok .
Pentru un control mai corect al procesului de uscare , acest uscător vine cu extraopțiunea Delicat care funcționează cu majoritatea programelor și asigură o protecție mai bună a țesăturilor sensibile .
Pentru anumite cicluri se poate seta și gradul de umezeală remanentă , iar pentru protecție se setarea Blocare acces copii . Ambele sunt accesibile de pe butoanele suplimentare conform manualului de utilizare.
Unul din minusurile evidente este legat de utilizarea produsului . Explicațiile din manual sunt sumare și la primele utilizări e complicat să alegi opțiunile cele mai eficiente pentru uscare . Celălalt minus este dat de clasa de consum – acest uscător se încadrează în clasa B .
Per total acest produs primește o notă foarte bună , fiind un uscător de rufe bine gândit ca eficiență , programe și funcții suplimentare. Prețul nu este unul exagerat dar nici foarte mic , undeva la 1700 lei până la 1800 lei în magazinele de profil .
Lasă un răspuns